Volkswagen Polo: slaat over onder 2500 t/min

Bouwjaar: 1991, Brandstof: Benzine, Motorcode: G40

Hallo heb hier een polo G40 met g lader.
als de motor koud is geen enkel probleem.vanhet moment dat em warm word en dat je het auto laat doortrekken tot op hoge toeren.
begint het probleem. je moet het auto constant boven de 2500 toeren houden,daaronder geeft hij om de bepaald sec een erge shok precies ofdat het onsteking uitvalt en terug komt,heb andere delca en rotor geplaatst hielp niet aan wat kan dat liggen? heeft er iemand ervaring mee met deze mannen?

BURAK_STYL

Geplaatst door BURAK_STYL (0) PRO , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Polo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

jan T (20) PRO, 14 jaar geleden

probeer eens andere bougie kabels heb bij een corrado ook zo n probleem gehad van alles gedaan en oplaatst kabels en toen was het over.

groetjes jan.

stefan84 (0), 14 jaar geleden

Je kan ook de kabels eens natsproeien met een plantenspuit, zie je vonken en hoor je geknetter, dan eerst deze vervangen..

Stottert hij dan echt, of houd hij in ?

Gr Stefan

BURAK_STYL (0) PRO, 14 jaar geleden

hij geeft gewoon 1 dikke shok +- om de 10sec of soms iets langer, precies dat al de onsteking weg valt, als k over 2500 toeren rij geen enkel probleem.

stefan84 (0), 14 jaar geleden

Sproei de kabels eens nat en kijk wat hij doet..

Doet hij het schokken erger als je bv 30km/h in de 3 rijd en dan vol gas geeft ?

BURAK_STYL (0) PRO, 14 jaar geleden

vol gas of nie vanaf het moment als je het gas aanraakt doet ie het

stefan84 (0), 14 jaar geleden

Dan kom je toch aan het meten / controleren ..

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Polo of stel zelf een nieuwe vraag.