Volkswagen Golf: slecht draaien

Bouwjaar: 1996, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1Z

hello , gaf wel een foutcode 00575 , saugordruk , de motor draait slecht op stationair , alles nagechekt en heb gevonden dat in de meetwaarde blokken van de spuithoeveelheid dat een cilinder niets geeft . motor 01 , meetwaardeblok 08 , regeling stationair toerental 13 geeft hij op de 3 cilinders ok , behalve op de 4 de 0 , iemand raad ???? Wat kan ik nog nazien ??

marc denuit

Geplaatst door marc denuit (0) PRO , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

hb4246 (0) PRO, 16 jaar geleden

Heb je de krukaspoelie al gekontroleerd

marc denuit (0) PRO, 16 jaar geleden

De krukaspolie zie ik niet slagen , en geen rookontwikkeling (met polie los wel , heb er al gehad) Hij draait slecht en geene turbo. gaat niet hoger dan 2000 a 2500 toeren .

marc denuit (0) PRO, 16 jaar geleden

Oplossing , had geene tijd te druk bezig om een antwoord te geven . Na alles nagechekt te hebben. Met de distributieriem op te zetten vond ik dat de pomp te gemakkelijk ging. Was geen weerstand in de pomp (de veren van de pomp stuk) Vriendelijk bedankt om mee te zoeken..Grt marc

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.