Volkswagen Caddy: slecht radio ontvangst

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Diesel, Motorcode: sdi

Ik heb slecht ontvangst vd radio,valt weg onder viaduct of gsm zend mast. Volgens dealers moet ik een versterker vervangen. Links bij het zekeringkastje zie ik wel een soort stekkertje" tussen "de antennedraad zitten,vlak daar boven komt nog een enkele dunne zwartedraad met een pijlvormig stekkertje tevoorschijn.
Men zegt dat er een grijs-zilver blokje moet zitten dat zou de versterker zijn(niet aanwezig) .Mijn vraag: waar zit de versterker,en heeft dat draadje/ stekkertje er iets mee te maken.Ik kan n.l geen plek vinden in de zekeringkast waar deze in past.Ook achter de radio is niets te ontdekken van een versterker o.i.d de draad verdwijnt gewoon in het dashboard.
B.v.d Rob

baroel

Geplaatst door baroel (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Caddy? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Thijs11395 (0) PRO, 16 jaar geleden

Zit die versterker niet in de antennevoet, op het dak?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Caddy of stel zelf een nieuwe vraag.