Volkswagen Caddy: slecht starten bij half opgewarmde motor

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.9sdi

hallo forumleden,wie kan me meer vertellen over een typisch probleem met het starten van m'n caddy.heeft zojuist 2 ton gedraait,maar historie is niet bekend middels onderhoudsboekjes.gloeibougies zijn in orde.ook de stroomvoorziening.als hij warm slaat ie meteen aan,maar bij koude start moeilijker.startmotor gooit vlot rond,maar na aanslaan wil ie wel eens afslaan.het ergste is wanneer ie een paar minuten gelopen heeft en stil zet,dan is het een probleem om hem direct gestart te krijgen.het lijkt dat de motor ff geen diesel krijgt.de pomp is ooit aan gewerkt,te zien aan groen gemerkte bouten.de motor trekt goed,dus is er geen vermoden dat hij bv aan revisie toe is.heeft iemand van jullie soort gelijke ervaring hiermee en wat is er aan te doen.alvast bedankt voor jullie reacties.mvg paul.0638-313162

outback-pauly

Geplaatst door outback-pauly (50) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Caddy? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

johndoornbosch (0) PRO, 15 jaar geleden

laat hem eerst uitlezen en de pomptiming controleren dat is in een paar minuten gebeurd.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Caddy of stel zelf een nieuwe vraag.