Volkswagen golf : slecht starten met koude motor golf vr6

Bouwjaar: 1995, Brandstof: Benzine, Motorcode: vr6 2.8 AAA

Hoi heb een golf vr6 van 95. Die slecht start met koude motor.Kan het zijn dat dat kom door dat de klep actieve koolstoffilter kapot is.?Of gaat die bijna niet kapot.?

strukes

Geplaatst door strukes (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

jan T (30) PRO, 16 jaar geleden

klaas controleer eens of het niet de bobine is.
spuit hem nat met water en kijk wat er dan gebeurt.

groetjes jan.

strukes (0), 16 jaar geleden

Hoi Jan. Heb het nog niet geprobeert maar kan het ook zijn dat het misschien ook nog iets te maken kan hebben met relais in zekerings kast 109 of 36 relai.Want moet wel zeker van zijn dat het aan de dis ontstekking ligt heb ff gekeken wat die kost dus zo doend.. groet klaas..

jan T (30) PRO, 16 jaar geleden

zeker klaas dat zo ook kunnen maar dan heb je waarschijnlijk geen vonk en benzine maar het is het controleren zeker waard.

groetjes jan.

strukes (0), 16 jaar geleden

Heb ik heb de bobine nat gespoten maar gebeurde verder niks bleef gewoon netjes lopen.Sloeg ook geen vonken over aan de buiten kant. klaas

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.