Volkswagen Golf: Slecht stationair lopen,vanzelf naar 2000 toeren gaan,benzinesta

Bouwjaar: 1990, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1800 2H

De wagen loopt slecht stationair, het toerental gaat zonder gas geven naar 2000 toeren, de auto stinkt naar benzine.

garageco

Geplaatst door garageco (0) PRO , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

jhl (0) PRO, 17 jaar geleden

Welke carbu staat erop? Pierburg? Dan moet je de twee leidingen vooraan aan de carbu demonteren. en zien of het stukje vrij is en niet verstopt. Het is een klein stukje waar twee leidingen op toekomen vooraan aan de carbu, dit verstopt of gaat defekt. Kostprijs 73 euro + btw

garageco (0) PRO, 17 jaar geleden

jhl: op ze auto zit een injectiesysteem. Met de meeste foutcodelezers is de motor niet uit te lezen. Als de motor warm is loopt hij vanzelf 5000 toeren.

audia4 (0) PRO, 17 jaar geleden

Ding kun je wel uitlezen, niet met foutcodelezers, maar middels knippercode's. Ergens bij het schutbord hangt een gele steker. (standaard schuifsteker past hier op)
Dit is een blok uit een amerikaanse type 1 cabrio......

Gasklepstandgever is verdacht. Even meten of de weerstand mooi liniar verloopt. Motorstuurdozenvan dit type gaan ook nog wel eens.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.