Volkswagen Golf: slecht stationer draaien golf 1

Bouwjaar: 1986, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6

hallo ik heb een golf cabrio uit 1986 met 1.6 carburateur motor deze auto loopt stationer slecht als hij warm is slaat hij bijna af vooral als ik een paar gebruikers aanzet nou heb de voet pakking en de carburateur al vervangen ook de pakking tussen onderste en bovenste deel van de carburateur ook heb ik alle vacuum slangen vervangen onder het dopje van mij luchtfilter zit een stel schroefje ik heb hem hier wat netter mee laten lopen maar nu schoot gelijk het toeren tal omhoog dus heb ik bij het asje aan de zijkant weer iets terug gedraaid maar nu loopt de auto weer beroerd wie kan mij helpen ik word gek van het ding

alvast bedankt

walter11896

Geplaatst door walter11896 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

jan T (10) PRO, 17 jaar geleden

je zult de motor moeten afstellen met een co meter en toerenteller in de buurt met de voor geschreven waarde nu heb je er aan gedraait maar je weet niet wat er gebeurt.

groetjes jan.

walter11896 (0), 17 jaar geleden

dus eigenlijk is het verstandig om bij een garage langs te gaan?

jan T (10) PRO, 17 jaar geleden

ja dat ziert het wel naar uit want zo kun je niks weten.

groetjes jan.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.