Volkswagen Caddy: Slechte radio ontvangst Caddy Tdi 2005

Bouwjaar: 2005, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1900 TDI

Auto nieuw gekocht. Vanaf begin slechte radio onvangst. Dealer van alles getest en geprobeerd maar probleem blijft. Als auto stil staat gaat het goed maar als je rijdt storen de zenders, zelfs ook de sterke zenders. Verschillende radio's geprobeerd maar blijft hetzelfde.
Mij is ook opgevallen dat als je in de sigarenaansteker een lader van Bleutooth carkit of lader van telefoon of lader van TomTom steekt
de radio zelfs sterk gaat storen en bijna geen 1 zender meer te ontvangens is. Er zit de standaard af fabriek raam-antenne met standaard antenne versterker in de auto. Ikzelf denk dat de antennekabel vanaf de aansluiting bij de raam tot de radio op de een of andere manier niet goed is. Mensen ik vraag jullie beleefd: WIE OH WIE kan mij helpen want dit is echt niet leuk meer. Koop je een nieuwe auto en doet de radio het gewoon niet goed en kan niet opgelost worden.

Groetjes Karel

kareltje57

Geplaatst door kareltje57 (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Caddy? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

thijs11387 (0) PRO, 17 jaar geleden

Zet er maar een originele radio in dan ben je van het hele probleem af.

Groet Thijs

kareltje57 (0), 17 jaar geleden

Hoi Thijs

Bedankt voor je reactie. Als ik zeker wist dat dan het probleem opgelost is zet ik er meteen een orginele radio in.

FF een vraagje. Welk merk en type moet ik dan denken en wat is daar de gemiddelde prijs van????

Groetjes Karel

thijs11387 (0) PRO, 17 jaar geleden

origineel zijn ze van blaupunkt en de goedkoopste (weet niet hoeduur) is volgens mij de rcd 300 is gewoon radio cd zonder nav. Weet wel zeker dat je probleem dan is opgelost zijn wel vaker problemen mee geweest of gewoon een dak antenne plaatsen dat wil ook helpen.

Groet Thijs

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Caddy of stel zelf een nieuwe vraag.