Volkswagen passat 1.6: Slechte Radioontvangst

Bouwjaar: 1998

Hallo Allemaal,

Ik zit met het volgende probleem; Ik heb zéér slecht radioontvangst. De radio zelf is niet het probleem deze is al reeds doorgemeten. De antennespriet, antennevoet, antenneversterker zijn al reeds vervangen. De plus van de antenneversterker is op de auto.antenne aansluiting van de radio aangesloten. De antennekabel is niet geknikt.
Tot op heden nog steeds geen verbetering uit pure nood heb ik eerst maar een raamantenne geplaats die het overigens prima doet. Heeft iemand misschien een idee waar ik verder nog kan zoeken? Ik weet het namelijk niet meer.

kuipe113

Geplaatst door kuipe113 (0) , lid sinds 21 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Passat? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

dutch123 (65), 19 jaar geleden

Hang eens een simpele draad aan de kabel als antenne (een metertje of zo) Prik hem in de connector vlak bij de echte antenne. Heb je dan wel ontvangst, dan is het toch je antenne(-versterker). Ik heb er al diverse stuk zien gaan bij VW.
En o, ja. De antenne versterker moet natuurlijk wel massa hebben om te kunnen werken.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Passat of stel zelf een nieuwe vraag.