Volkswagen golf 3 GTI: sleutelcode ??

Bouwjaar: 1996

Hallo,
Mijn vraag is of er een code in de sleutel zit van een golf 3. heb namelijk een sleutel bij laten maken en kan de aut er mee starten maar hij slaat gelijk weer af.
wie kan me helpen.

MVG maikel van de Sant

maikelst

Geplaatst door maikelst (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

carmania2000 (0) PRO, 19 jaar geleden

je wagen is voorzien van een transponder. Dit wil zeggen dat je sleutels met een chip nodig hebt. Je moet deze nieuwe sleutel dan ook nog eens laten aanpassen aan het transpondersysteem.

lightsomedog (0) PRO, 19 jaar geleden

er is ook iets positiefs te melden je startonderbreker werkt wel goed ;)
als het een sleutel is gekocht bij een sleutelboer zit er geen transponder in.

marc denuit (0) PRO, 19 jaar geleden

kunt nu wel sleutels hebben bij de sleutelboer. Hebben een lezer voor de code en kunnen een nieuwe maken met de nieuwe sleutel .(toch in belgie) Over een maand nog gedaan.

maikelst (0), 19 jaar geleden

Bedankt voor de hulp. zal dan toch naar de dealer moeten voor een nieuwe sleutel. en heb inderdaad een goed werkende startonderbreker. ;)

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.