Volkswagen Golf: sloeg af tijdens rijden snelweg

Bouwjaar: 1991

Hallo sinds kort heb ik een golf 2 1.6 en hij doet het goed maar als ik lange afstanden rij ong 100km dan houdt de motor steeds in en gaat ie heel langzaam sneller maar als ik dan moet afremmen naar bijv. 80 km/h dan duurt het een eeuwigheid voordat ie aan de 100 zit en als ik steeds langzamer ga bijv. van de snelweg af moet en bij een stop ligt staat komt ie helemaal nie meer voor uit en slaat af als ik dan opnieuw start slaat hij helemaal niet aan tot ik ong 2min heb gewacht en dan doet hij het weer en kan zo weer 100 km rijden.
wat kan dat zijn? ik hoop dat iemand mij kan helpen met dit probleem

scareface

Geplaatst door scareface (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Benny1078 (0) PRO, 18 jaar geleden

Voorverwarming luchtfilter werkt niet en daardoor bevriest de carbarateur.
Tijdens koude start met spiegel in luchtfilteraanzuigbuis kijken en dan denk ik dat de klep niet werkt.
Of de slang ontbreekt naar het uitlaatspruitstuk.

Mark7308 (0) PRO, 18 jaar geleden

Misschien kun je die ene zin nog langer maken bij je volgende post?
Affijn. Ik verdenk het zeefje in de tank, wil nog wel eens vol gaan zitten met vuil. Als je dan inderdaad de twee minuten wacht zakt het vuil weer naar beneden omdat de pomp de brandstof niet meer aanzuigt, en kun je weer rijden tot ie weer vol zit. Toch zou ik inderdaad beginnen met het controleren van de klep in het luchtfilterhuis. Als deze niet werk kun je em ook handmatig op 'winterstand zetten', en dan als het weer warmer wordt deze terugzetten op zomerstand. Is er geen sportfilter gemonteerd? Dan heb je dus ook geen winterstand meer...

scareface (0), 18 jaar geleden

oke bedankt ik zal het proberen

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.