Volkswagen Passat: slot chauffeurszijde

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Diesel, Motorcode: ahu 1900 tdi 66kw

Beste,
Het slot aan de chauffeurszijde is vandaag ineens raar beginnen doen als ik met mijn sleutel draai gaat hij met geluk op slot als ik hem dan van het slot wil doen gaan alleen de sloten aan chauffeurszijde open. Als ik slot van het koffer of de passagierszijde gebruik is er geen probleem ook met de bediening van binnenuit geen probleem dus vermoed ik dat dit enkel het slot aan de buitenkant is. Nu mijn vraag kan het zijn dat er een kabeltje los is ofzo en of kan ik dit zelf repareren. Alvast bedankt en vriendelijke groeten,

plantrekker

Geplaatst door plantrekker (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Passat? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

moderator (0) PRO, 12 jaar geleden

Slot vervangen. Is een VW kwaal. Repareren gaat niet.

plantrekker (0), 12 jaar geleden

Wat kost dit ongeveer en is dit zelf te doen of beter de evaren vakman

moderator (0) PRO, 12 jaar geleden

Alles is zelf te doen maar je moet wel weten waar je mee bezig bent en waar je op letten moet. Lijkt me verstandiger om het even te laten doen, eventueel bij een goed universeel bedrijf. Dan vallen de kosten meestal relatief ook mee.

plantrekker (0), 9 jaar geleden

heb het slot laten vervangen

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Passat of stel zelf een nieuwe vraag.