Volkswagen Caddy: slotpen

Bouwjaar: 2000

Ik moet de slotpen van een vervangen aan de bestuurderszijde van een caddy. Deze is afgebroken en de rest is uit elkaar gevallen. Heeft er iemand een tekening van de opbouw van dit geheel en eventueel een toelichting over hoe de veer gespannen moet worden.

M.vr.gr. Jan

jan4911

Geplaatst door jan4911 (0) PRO , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Caddy? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

erik41 (0) PRO, 14 jaar geleden

een schroefje aan de rechterkant en je haalt het complete slot er uit heb je een goed voorbeeld .

jan4911 (0) PRO, 14 jaar geleden

Het demonteren van de handgreep geeft niet het probleem maar wanneer ik deze verwijder is dit omdat of de slotpen afgebroken is of het geheel uit elkaar gevallen is. Dus zou ik graag een afbeelding hebben over de manier waarop dit geheel in elkaar gezet moet worden.

erik41 (0) PRO, 14 jaar geleden

sorry ik heb er ook geen afbeeldingen van ,maar de andere handgreep demonteren om als voorbeeld te gebruiken werkt ook goed succes

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Caddy of stel zelf een nieuwe vraag.