Volkswagen vw passat tdi 110pk: snelheid

Bouwjaar: 1997

hallo paasta tdi 110pk bj 97 als werkt perfect maarrr volle gas 4 of 5 versneling gaat niet meer dan 110 per uurr wij zijn naar vw garaga geweest zij heben als gemeten volgens hun is als normaal HELPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP

berk1098

Geplaatst door berk1098 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Passat? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

dutch123 (0), 19 jaar geleden

Pek met veren voor die garage! Belachelijk. Welke garage is dat?
Kijk eerst maar eens naar de luchtmassa meter. Haal de stekker er maar eens af en rij er dan mee. Als het dan al beter is, weet je het al.
Daarna kun je b.v. kijken of de luchttoevoer niet verstopt is. Luchtfilter, intercooler, inlaatspruitstuk etc.
Wat dacht je van de turbo of een distributieriem die een tand versprongen is. Ook kan de uitlaatgas regulatieklep blijven hangen.

arie549 (0) PRO, 19 jaar geleden

dit is een hele goede garage. als de wagen niet harder wil dan 110km/u kun je wel nagaan dat er iets neit goed is. geeft de computer geen storings aan dan moet je verder zoeken. deze garage had daar schijnbaar geen zin in. luchmassa meter denk ik ook aan. als deze kapot is geeft de computer het niet altijjd aan, maar deze veroorzaakt deze klacht wel meestal.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Passat of stel zelf een nieuwe vraag.