Volkswagen Passat: spiegel verstelling linker spiegel werkt gedeeltelijk niet

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Benzine, Motorcode: 4.0l W8

Hallo,

Ik zit al een geruime tijd met het volgende probleem, de spiegelverstelling van de linker spiegel werkt gedeeltelijk ik kan hem wel omhoog en naar buiten verstellen maar beneden en naar binnen wil niet lukken. Als je goed luisterd krijgt hij wel een signaal (je hoort een lichte brom in het motortje) de rechter spiegel beweegt wel op de linker spiegel mee zoals het hoort.

Het volgende heb ik al vervangen: spiegelschakelaar, spiegelmotor, komplete deurplaat met slot draadboom van de deur.
Bedrading spiegel doorgemeten,

De test gegevens zeggen spiegel krijgt geen sporadisch signaal.

Ik heb via een ander forum gehoord dat mogelijk het comfortmudule de mogelijke oorzaak kan zijn, maar wanneer ik de stekkers van dit module los maakt werken de spiegels nog steeds, lopen de spiegels wel via dit module??


graag jullie advies,

alvast bedankt
groeten Rob

passat Wacht

Geplaatst door passat Wacht (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Passat? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

blijegeit (0) PRO, 16 jaar geleden

als je het motortje hoort werken terwijl je de spiegel bediend dan zou ik denken aan een losgeschoten verstelmotortje.... demonteer de spiegelkap eens en kijk nog eens goed.

mvg

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Passat of stel zelf een nieuwe vraag.