Volkswagen Golf: splinternieuwe spanrol kapot geknapt!!

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.9

Een aantal weken geleden is onze distributieriem vervangen. Tegelijkertijd zijn ook de spanrollen en waterpomp vervangen. Gisteren begon de auto op de snelweg opeens heel raar te doen. Hij begon zwaar te brommen en ik had nauwelijks vermogen meer. Op de vluchtstrook dus maar. ANWB erbij en weggesleept. Nu blijkt dat 1 van die spanrollen kapot is gegaan! Terwijl hij er net een paar weken op zit! Weet iemand wat hiervan de oorzaak kan zijn? Alvast bedankt!

Marjanne

Geplaatst door Marjanne (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Riel (0) PRO, 17 jaar geleden

Lijkt mij product of montage fout.
I.e.g. zal de garage het liefst hebben dat je ermee terug gaat !

u-l-f-t (0), 17 jaar geleden

je hebt kans dat de spanrol te vast is gezet en kapot scheurt als je de distributie kap er af haalt kun je dan niets zien? mvg Gerrit

u-l-f-t (0), 17 jaar geleden

hoi marjanne ik denk dat de spanrol veels te hard is aangedraaid daardoor scheurt die kapot mvg Gerrit

sytze (0) PRO, 17 jaar geleden

Je draait toch niet de spanrol aan maar het binnenste lager?! Heeft weinig te maken met de kunstof buitenrol dacht ik zo. Denk eerder dat er iets bij tussen is gekomen. En dat bij een dieseltje!!! Nou maak je borst maar nat en ga als de wiedeweerga naar degene die um heeft gemonteerd voor overleg.

Sytze

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.