Volkswagen Golf 1996: Spoed : Motorcode ASV 1998

Bouwjaar: 1996, Brandstof: Diesel, Motorinhoud (cc): 1900, Vermogen (kw): 66

Hallo ,

Wie kan mij vertellen of het mogelijk is een compleet Motorblok van een seat 1998 81 KW Tdi ,te plaatsen in een golf 3 66 kw uit 996
Het motorblok is in elkaar gelopen.turbo kapot.op olie op hol geslagen.en moet dus vervangen

SVP spoedige reactie.kan nu niet verder met dit probleem

divino

Geplaatst door divino (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

vanzanten (0) PRO, 19 jaar geleden

volgens mij moet deze motor er zo inpassen zonder verdere complicaties, maar 100% zeker weet ik het niet. maar volgens mij is de plaats van de motorsteunen gelijk.

check

Beste antwoord, geplaatst door audia4 (0) PRO, 19 jaar geleden

Alle 4 cilinder diesel blokken, van VW audi passen, de gietvorm van het draaiend gedeelte is aan alle kanten voorbereid met tapgaten. In het ergste geval moet je de motorsteunen overzetten van het oude blok, maar ze zijn er allemaal gewoon aangeschroefd. Ook kan de koppelingsconstructie verschillen, let daar wel even op. Spruitstukken heb je nog van de oude motor dus die kun je eventueel overzetten. Hetzelfde geld voor koelwaterleidingen en slangen.
Ander verhaal is de computer. wil je die 81 kw hebben dan moet je deze uit de seat overzetten. ik weet niet of dat met de rest van de auto zonder problemen gaat, ben hier niet zo in thuis. In ieder geval moet je volgens mij dan ook de draadboom uit de motorruimte van de seat overzetten.

veel succes.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.