Volkswagen Passat: sportonderstel en caravan

Bouwjaar: 2004

Hallo,

ik heb een passat variant athene sport op het oog. Nu hebben deze een verlaagd onderstel, echter wel 16" velgen i.p.v. de standaard 15". Wat zijn de ervaringen met een caravan en een kogeldruk van 75kg ? Is het geheel niet te laag voor de bekende drempels in de woonwijken ?
Ik heb nu een variant uit 1999 met een standaard onderstel en 16" velgen en merk dat het erg krap is bij de drempels (maar dat zou ook aan de vering kunnen liggen)

mvg
A. Addicks

addicks

Geplaatst door addicks (0) , lid sinds 22 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Passat? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Paul8584 (0), 18 jaar geleden

je kan altijd hulpveren laten monteren op de achterpoten. Dit is gewoon een tweede veer die tussen de originele veer wordt geplaatst. Of je neemt andere schokdempers die in hardheid instelbaar zijn.. of zelfs in hoogte. Ik rijdt een scirocco met zo'n 8-9cm verlaging, en heb m'n achterdempers op z'n hardst staan, het gaat net met een aanhangwagen. Gewoon ook wat voorzichtiger rijden en de drempeltjes schuin nemen.

126 (0) PRO, 18 jaar geleden

met een caravan geen probleem.want het onderstel is ook iets strakker afgeveerd.75 kg kogeldruk is normaal.met hulp veren verpest je de wegligging voor de rest van het jaar.rijd zelf met zo'n produkt 4 motion.gaat prima

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Passat of stel zelf een nieuwe vraag.