Volkswagen Golf: Stabilisatorstang

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6SR

Goedemiddag,

Ik heb een golf 4 die een bonkend geluid maakt als ik door hobbels rijd, of over drempels heen rijd, vervolgens kraakt heel de auto als ik over drempels rij. Ik ben hiermee naar verschillende garages gegaan 3 zeiden dat het niet mijn schokbrekers waren en eentje wel . Dus de schokbrekers kan ik wegstrepen. Nu heeft de laatste garage mij gezegd dat het mijn stabilisatorstang is en dat mijn achterbrugrubbers versleten zijn. Omdat ik nu verschillende dingen heb gehoord ga ik toch lopen twijfelen. En mocht het toch de stabilisatorstang en achterbrugrubbers zijn is €250 wat de garage vraagt om het te maken een hoog bedrag of valt dit wel mee.

Dank je wel alvast.

eppie2713

Geplaatst door eppie2713 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

jan T (10) PRO, 17 jaar geleden

sahin ik zpu om tebeginnen de stabilisatorrubbers vervangen dat wil heel vaak de oorzaak zijn van klapperenb van de voortrein bij een golf vieren ddarna moet het probleem over zijn.
dus alleen de rubbers vervangen van de stabilisatorstang ; degene waar die op draait.

groetjes jan.

Fredo (0), 17 jaar geleden

idd stabilisatorstangrubbers. Deze vervangen en het probleem is opgelost. 250€ vind ik wel aan de hoge kant. Voor die prijs zal ik ze er wel zelf onder zetten. Bij de dealer kosten de rubbers (samen met de beugels) tussen de 20 en de 50 € dacht ik...

Veel succes

volgwagen (0) PRO, 17 jaar geleden

Sporadisch gaan de koppelstangetjes ook defect. maar idd eerst de rubbers vervangen.,

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.