Volkswagen Transporter: standkachel/bijverwarming T5

Bouwjaar: 2007, Brandstof: Diesel, Motorcode: AXE

ik heb een T5 met x-tra bij verwarming voor de motor.Kan je deze ook met een X-tra module zo maken dat deze als standkachel functioneerd en te programmeren is zodat mijn motor geen koudstart meer heeft?

weltmeister

Geplaatst door weltmeister (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Transporter? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Luiehond (0) PRO, 17 jaar geleden

Jazeker is dit te fabriceren... Maar zo'n tijdschakeling als jij waarschijnlijk bedoelt is niet in de aftermarket te verkrijgen. Dan zul je daar zelf iets op moeten maken. En zoals ik jouw nu hoor wil jij graag 's ochtends in een'auto stappen met warme motor. Dat zal in dit geval ook betekenen dat je een paar accus x-tra mee zal moeten slepen, want vergis je niet, die x-tra verwarming kost veel energie! En als de motor niet loopt, zal alles van de accus moeten komen 's ochtends vroeg...

M.vr.gr.
Sjoerd

weltmeister (0), 17 jaar geleden

[quote=Luiehond]Jazeker is dit te fabriceren... Maar zo'n tijdschakeling als jij waarschijnlijk bedoelt is niet in de aftermarket te verkrijgen. Dan zul je daar zelf iets op moeten maken. En zoals ik jouw nu hoor wil jij graag 's ochtends in een'auto stappen met warme motor. Dat zal in dit geval ook betekenen dat je een paar accus x-tra mee zal moeten slepen, want vergis je niet, die x-tra verwarming kost veel energie! En als de motor niet loopt, zal alles van de accus moeten komen 's ochtends vroeg...

M.vr.gr.
Sjoerd[/quote]
mijn T5 is ook met een x-tra accu af fabriek uitgerust dus dat is het probleem niet. mij gaat het erom om geen koudstart te maken met m`n T5 daar ik maar 12 kilometer naar m`n werk heb en van PON (lichten als ze zijn !) hoef ik hier geen antwoord op te verlangen.

Luiehond (0) PRO, 17 jaar geleden

Haha, ook al zulke goede ervaringen met PON dus.. Hoor ik meer over, maar alla, daar gaat het hier niet over. Zo'n tijdschakeling is wel degelijk te bouwen. Het precieze hoe of wat is me niet bekend, maar ik weet dat het mogelijk is.

m.vr.gr.
Sjoerd

weltmeister (0), 17 jaar geleden

[quote=Luiehond]Haha, ook al zulke goede ervaringen met PON dus.. Hoor ik meer over, maar alla, daar gaat het hier niet over. Zo'n tijdschakeling is wel degelijk te bouwen. Het precieze hoe of wat is me niet bekend, maar ik weet dat het mogelijk is.

m.vr.gr.
Sjoerd[/quote]
kijk en dat zoek ik een oplossing hiervoor. Bij een Caddy of andere modellen is dit wel mogenlijk en waarom bij een T5 niet?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Transporter of stel zelf een nieuwe vraag.