Volkswagen Golf: Starprobleem

Bouwjaar: 1994

Ik heb een Golf TDI 90pk met 1HZ motor die soms niet start maar wel demareerd en dan blijft de gloeispiraal branden,ook de naald van kilometerteller slaat dan op en neer, door vele malen het contact op en af te zetten gaat de gloeispiraal uit en is alles OK.Hij heeft geen transponder, relais 109 is reeds 2x vervangen, elektisch gedeelte van kontakt is vervangen,probleem niet opgelost.Als het defekt hem voordoet blijkt dat de relais 109 niet gestuurd wordt door massa die olgens schema uit de stuurdoos komt.Kan het zijn dat de stuurdoos defect is ?

jo De Ruyck

Geplaatst door jo De Ruyck (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

D.K.CARS1857 (0) PRO, 18 jaar geleden

Als je de relais dan massa geeft start hij dan?

jo De Ruyck (0), 18 jaar geleden

Als ik de relais massa geef start hij maar valt direkt weer uit, vandaag heb ik ontdekt als mijn gloeispiraal blijft branden en ik stamp en trek aan het deksel enkele malen van mijn zekeringskast dat ik soms verandering krijg en hem kan starten,daarom denk ik dat daar een probleem zit,soms valt hij nu ook stil door hetzelfde probleem.Ik heb een zekeringskast liggen van een TD, zou dit dezelfde zijn van mijn TDI ?

D.K.CARS1857 (0) PRO, 18 jaar geleden

Op uw zekerings kast staat er een vw nr die best overeenkomt met het te vervangen kast als die niet overeenkomen kun je die opvragen bij vw daeler als die eventuweel als vervang nr toch kan gebruiken

jo De Ruyck (0), 18 jaar geleden

Ok bedankt als mijn probleem opgelost is laat ik iets weten.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.