Volkswagen Caddy: start niet

Bouwjaar: 2008, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6

goedemorgen,

ik zit hier met een vervelend probleem. ik heb hier een vw pointer staan die niet start. de motor is een 1.6 met delco en rotor.. kan iemand me vertellen hoe de merktekens van de distributie moeten staan? en hoe ik de delcokap(verdelerkap) moeten juist zetten dan kan ik alvast controleren of de ontsteking juist is.. ik zie allerlei merkteken staan op het vliegswiel O T 3gr 6 gr.. enz.. en aan de kant van de distributie ook..



alvast bedankt

pegpeg

Geplaatst door pegpeg (0) PRO , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Caddy? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

ricky (0) PRO, 12 jaar geleden

2008 en met verdelerkap en rotor? Ik werk niet meer met bedrijfswagens maar heeft deze nog een kap en rotor! Wat een achterlopers dan....

pegpeg (0) PRO, 12 jaar geleden

klopt,

het is een voertuig voor de braziliaanse markt, en is bij ons binnen gekomen omdat deze niet starte.. in-k denk dat de 1.6 van een ouder vourtuig net hetzelfde is maar zou echt niemand me kunnen helpen??

ricky (0) PRO, 12 jaar geleden

Oke.
Maar staan er storingen in?
Timing checken is niet zo moeilijk voor een prof...
Zuiger 1 op bdp (schroevendraaier of meetklokje in gat) en dan nokken cil 1 op tuimelen of horizontaal ten opzichte van elkaar en rotor moet wijzen naar bougiekabel van cil 1, maar vw heeft eigenlijk altijd merktekens (EU dan...).
Je zegt start niet, maar is het niet starten of niet aanslaan?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Caddy of stel zelf een nieuwe vraag.