Volkswagen Caddy: uitbouwen koppelingspedaal Caddy 2005

Bouwjaar: 2005, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.9

Bij het uitbouwen loop ik tegen het volgende probleem aan:

vanuit de voetruimte bestuurderskant probeer ik bij de bovenste moer (van 3 stuks) te komen maar er zit een steun van de kabelboom in de weg......

Nu heb ik het werkplaatshandboek van Audi en volg de handleiding van een A3 van zelfde bouwjaar maar daar staat dit onderdeel niet in....

Wie kan me vertellen wat het werkplaatshandboek zegt over dit deel van het uitbouwen?

Alvast bedankt,


Eric

Eric cabrio

Geplaatst door Eric cabrio (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Caddy? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

ricky (0) PRO, 12 jaar geleden

Bij een Caddy heb ik deze nog nooit verwijderd maar wel van alle andere vw's en de Touran en die is volgens mij hetzelfde princiepe als de Caddy en dan pak ik altijd een paar verlengstukken en dan langs stuur naar die moer toe en als er iets in de weg zit dan kan je dit meestal opzij duwen of uitbouwen of de plastiek beplating bij de pedalen weghalen e.d. Is tot nu toe nog altijd gelukt. Bij monteren een beetje kneedkit op de moer doen zodat hij er niet af valt als je richting tapeind gaat.

Eric cabrio (0), 12 jaar geleden

Bedankt Ricky,

Ik heb het inderdaad met duwen trekken voor elkaar gekregen.
van die kneedkit is een goede tip, ik ga vandaag de nieuwe cilinder weer inbouwen namelijk.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Caddy of stel zelf een nieuwe vraag.