Volkswagen PASSAT: Start niet

Bouwjaar: 2007, Brandstof: Diesel, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: BMP, Motorinhoud (cc): 2000, Vermogen (kw): 103

Mijn Passat start niet boven koppelingspedaal hoor ik een trillend geluid iets van een relais wat kan dat zijn Bij voorbaat dank

Wim kramp

Geplaatst door Wim kramp (0) , lid sinds 6 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Passat? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

harry4203 (465) PRO, 6 jaar geleden

om 1 van de tientallen mogelijke oorzaken te noemen, accu leeg?

ricky (0) PRO, 6 jaar geleden

Maar als je accu nog goed/vol is dan is hoogstwaarschijnlijk het probleem het stuurslotkastje (wegrijblokkering) bovenop stuurkolom die stuk is, dat kwam heel vaak voor. Doe eens de stuurverstelling los en sla het stuur best redelijk hard in lengterichting tegen de aanslagen aan, een behoorlijke tik iig, dus ff lomp doen en het stuur naar voren en achteren slaan en dan weer de sleutel indrukken. Vaak helpt dit en als hij dan wel start dan is dat kastje stuk. Deze dan laten vv bij de dealer.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Passat of stel zelf een nieuwe vraag.