484 bezoekers online

Volkswagen Golf 2017: start niet

Bouwjaar: 2017, Brandstof: Diesel, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: CXX, Motorinhoud (cc): 1600, Vermogen (kw): 81

dit voertuig is onderweg beginnen schokken en stilgevallen. Sindsdien niet meer te starten.
Geeft enkel de fout P008800 brandstofrail -/systeemdruk te hoog.

devria01

Geplaatst door devria01 PRO , lid sinds 9 jaar geleden

5 Reacties

Citrogek PRO, 2 weken geleden

Al iets gemeten? Wat is de daadwerkelijke systeem druk?

memos PRO, 2 weken geleden

Brandstofpomp in de tank? Wordt aangestuurd door een brandstofpomp ECU, bevinden zich beide onder de achterbank. Krijgen spanning via zekering nr 10 (20A) in de zekeringkast in het motorcmpartiment op pen 5 van deze ECU. Massa zit op pen 4.

Misschien heb je er wat aan.

devria01 PRO, 1 week geleden

De pomp in de tank doet het. Raildruk bij starten 350 bar , gevraagd 350bar. Klep op de pomp weggehaald, geen vervuiling in het zeefje, bizar is, geen druppel retour, dus het lijkt erop dat de injectoren niet gestuurd worden( of denk ik verkeerd) , maar daar heb ik geen apparatuur voor, of kan je deze met een multitester volgen, ik vrees er voor. De fout druk te hoog komt niet steeds terug. Toerental krukas en nokkenas ok.

Citrogek PRO, 1 week geleden

Is de fout te wissen? Je kan even meten met de oscilloscoop of de injectoren aan massa gelegd worden.

Citrogek PRO, 1 week geleden

Is de drukregelaar op de pomp niet defect? Zonder scope ook lastig te testen maar misschien kan je die zien in je scandata?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.