Volkswagen Golf 2002: Start niet

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Benzine, Motorcode: BCB, Motorinhoud (cc): 1600, Vermogen (kw): 77

Hallo
Heb een golf 4 benzine 1.6 al paar dagen heb probleemen met deze auto.
Auto start niet en als ik onder op de benzine tank met een hammer ga slaan dan gaat wel auto starten maar tijdens het rijden gaat auto uit volgens mij krijgt geen benzine. Als auto start en laat ik op stationeer werken dan gaat niet uit maar gas geven gaat uit.
Aub als iemand weet wat dit probleem is graag reactie als het kan.
Gr.

Besi

Geplaatst door Besi (0) , lid sinds 4 maanden geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Siem Bijman (140) PRO, 4 maanden geleden

Brandt het storingslampje ook? Wat wel eens voor komt bij deze auto's met 1.6 motor is dat de egr-klep teveel open blijft staan waardoor hij teveel uitlaatgassen blijft krijgen via de egr-klep.
Oplossing is om deze lost te schroeven en checken. Je kan dit ook door met een multimeter de spanning op de signaaldraad te meten. Maar dat is misschien wat te lastig?

    Beste Siem, bedankt voor de reactie.
    Nee brand geen motor lamp. - Besi (0), 4 maanden geleden
    Maar beetje gek als ik de auto probeer te starten gaat niet maar als ik onder de benzine tank met een hamer paar keer tikje geven dan start wel - Besi (0), 4 maanden geleden

Siem Bijman (140) PRO, 4 maanden geleden

Hier de uitleg van het meten van de spanning op de stekker van de egr-klep: https://problemcar.nl/topic/volkswagen/f...

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.