Volkswagen Polo: start probleem

Bouwjaar: 1995

Hallo,

Ik heb een polo 1.4 aex motor en hij start soms niet tevens moet de klok en autoradio opnieuw ingesteld worden, ik heb dit probleem eerder gehad toen lag de accu pool los door de dealer maar die zit nu goed vast, het water nivo in de accu is ook goed zou de accu gewoon slecht zijn?

Grtz Klever

klever

Geplaatst door klever (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Polo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Hans4037 (0) PRO, 19 jaar geleden

Laat de accu even testen ,maar ik denk ook dat deze kapot is.
Tijdens het starten zakt de spanning zoveel dan is de radio en klokje het geheugen kwijt.

Hans

Fredo (0), 19 jaar geleden

Misschien is er gewoon veel corrosie op je accupolen. Maak deze al is eerst proper, het zou misschien al een oplossing kunnen zijn. Wel achteraf de polen ook invetten (vaseline of iets dergelijks)

mike6n (0), 19 jaar geleden

Heb je ook even gekeken naar de massaaansluitingen. Heb namelijk met mijn vorige polo de zelfde problemen gehad. Heb toen de aansluitingen vervangen (kabels waren ook slecht) en alles liep weer als een trein.

klever (0), 19 jaar geleden

Ik heb de Accu vervangen en nu start hij weer perfect, bedankt voor de reacties

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Polo of stel zelf een nieuwe vraag.