Volkswagen Polo: POLO 1.9SDI GLOEIT NIET

Bouwjaar: 1998

HET BROBLEEM IS DAT HET GLOEILAMPJE NIET BRAND. HIJ GLOEIT IN WERKELIJK OOK NIET. HET RELAIS WORDT NIET AAN GESTUURD, WAT KAN DIT ZIJN?

sjoerd10951

Geplaatst door sjoerd10951 (0) PRO , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Polo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

janneman5109 (0), 19 jaar geleden

heb je al eens geprobberd of de gloei bougies wel nog goed zijn???
dit kan je proberen door middel van de ijzeren strip van de gloei bougie te paken.
en dan met een kabel meteen van de accu even langs de gloei plug zelf te vegen en kijken of ie vonkt vonken ze niet dan zijn ze kapot. groetjesss

durk (0) PRO, 19 jaar geleden

Als je nu de gangbare aansturingen op het gloeirelais hebt nagemeten en deze zijn goed................controleer dan je linker portierschakelaar eens, je zou het niet denken maar dit komt regelmatig voor. Vernieuwen en je gloeisysteem werkt weer.
Gr. Traction.

volkswagen11849 (0) PRO, 19 jaar geleden

geachte meneer , uit ervaring weet ik omdat ik bij een dealer werk dat waarschijnlijk uw zekeringkast kappot is of uw contact slot ik zou het contactblokje even controleren of er spanning afkomt en ff meten op de achterzijde van de zekeringkast of daar wel spanning is op de bepaalde punten waar de gloeirelais door word gevoed en ook de portierschakelaar heeft er mee van doen ik zou zeggen meten is weten

sjoerd10951 (0) PRO, 10 jaar geleden

opgelost het bleek het gloei/tijd relais te zijn (gescheurde soldering)

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Polo of stel zelf een nieuwe vraag.