Volkswagen Golf III : startmotor gaat draaien zodra de pluskabel op de accu zit

Bouwjaar: 1994, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1900 tdi

Heb ik wat raars, heb het volgende probleem: Zodra ik de plus kabel op de accu steek gaat mn startmotor al draaien??????????? en ik kan dus de auto ook niet starten. Heb hier nog nooit last van gehad. Nwe motor in gebouwd en het was starten en lopen en nu heb ik dit? weet iemand een oplossing voor me? moet de auto gebruiken voor mn werk. Blijft er een relais hangen of iets dergelijks!


Nils

nils

Geplaatst door nils (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

anoniem-1573996169 (0), 15 jaar geleden

kan zijn dat je contactblokje achterop het contactslot kapot is

anoniem-1573996169 (0), 15 jaar geleden

eens even dat kleine kabeltje losgooien wat op je startmotor zit

nils (0), 15 jaar geleden

Mijn contactblokje heb ik al eerder vervangen maar krijg ik daar deze klacht van?, en welk kabeltje bedoel je van de startmotor? er zit een op met een stekker bedoel je die? heb ik er al af gehad dan loopt ie gewoon door. Hij krijgt ergens constant stroom maar heb geen idee hoe dat kan

tedkroon (0), 15 jaar geleden

Je startrelais op de startmotor is vast "gelast". Beter gezegd je contacten, met als gevolg dat hij geschakeld is en blijft doorlopen. Resumé: Startmotor en daarna je startrelais uitbouwen en kijken wat er defect is. Misschien je veer gebroken of iets anders!

Succes!!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.