Volkswagen Golf IV: stationair

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Benzine, Motorcode: AEH

Motor zaagde, advies gasklephuis revisie bij ACtronic in Almelo. is gebeurd, door garage ingeleerd, netjes 800 toeren/min, na 1 km rijden stationair 1800 toeren. Door VW dealer ook niet meer in te leren.
Retour ACtronic, omgeruild door ander gasklephuis. Weer ingeregeld, even goed, daarna weer op 1800 toeren. Is een automaat, als de motor gestart is, zet in D dat gaat nu met een klap.
Inlaatcircuit alle pakkingen vervangen, geen luchtlekkage vast te stellen, Lambdasonde geen foutwaarde.
Wat zien we over het hoofd. Iemand nog een idee?

wikker

Geplaatst door wikker (0) , lid sinds 10 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

audia4 (0) PRO, 10 jaar geleden

geeft de regelunit van de automaatbak ook foutcode's ?

wikker (0), 10 jaar geleden

Kijk daar heb ik dus niet aan gedacht, dinsdag kan ik bij de garage komen, dan gaat men de auto uitlezen, ik zal gelijk vragen of er een foutcode van de automaatbak bij zit.
Dank voor uw reactie.

wikker (0), 10 jaar geleden

Vanmorgen met auto bij specialist geweest. Met uitlezen veel foutcodes van gasklephuis die Gereviseerd was ( 2e gasklephuis van ACtronics ). Toen in het begin het stationair probleem begon had ik in Engeland een nieuw gasklephuis gekocht via ebay, deze was door de garages hier niet in te leren met hun software, de bijbehorende opmerkingen het is Goedkope Namaak. In overleg ter plekke het Engelse gasklephuis ingebouwd. De specialist van vanmorgen kon hem wel inleren, deze mijnheer gebruikt andere software, en nu loopt de auto naar behoren, geen foutmeldingen meer van zowel motor als automaatbak te vinden.
Probleem opgelost.
Door dit hele gebeuren weer een boel bijgeleerd.

Dank voor uw tips en positieve reakties.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.