Volkswagen Polo: stationair afstellen brandstofpomp polo diesel

Bouwjaar: 1998

Hallo ,ik hen een polo bj98 diesel ,en hij loopt te hard stationair, als ik de handel pak waar de gaskabel aan zit ,is er vrije slag dus hier hoef ik niets te stellen ,nu zit er boven op de pomp links een handel waar het koudstartmechanisme aanvastzit, dit werkt perfect als hij koud is loopt hij wat harder als hij warm wordt trekt een kabeltje hem wat langzamer,nu zit hier aan deze handel nog een klein handeltje met een afstelmogelijkheid, als ik dit handeltje wegdruk slaat hij af,nu heb ik hem hiermee wat langzamer laten lopen ,maar volgens mij heb ik nu vermogenverlies en hij verbruikt nu 1 op 15,aangezien ik hem pas heb weet ik niet of dit verbruik normaal is,lijkt mij te schailijk,kan iemand mij vertellen wat ik hiermee afstel en of ik juist gehandeld heb,b.v.d.

anoniem-1573996169

Geplaatst door anoniem-1573996169 (0) , lid sinds 23 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Polo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

arie549 (0) PRO, 19 jaar geleden

niks aan doen,

dit hoort bij deze polo's.(doen ze allemaal)
ze lopen met warme motor ong 1000 tot 1100 toeren op je toerenteller.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Polo of stel zelf een nieuwe vraag.