Volkswagen Passat 1995: Stationair onregelmatig lopen en soms zelfs afslaan

Bouwjaar: 1995, Brandstof: Diesel, Motorcode: AAZ, Motorinhoud (cc): 1900

Passat 1900 TD AAZ motor;Wanneer de motor koud is dan loopt ie vaker(niet altijd zelfde)onregelmatig en wil soms zelfs afslaan,
warm loopt die meestal regelmatig en goed, echter soms valt die dan heel kort terug in toerental omdan weer snel te bekomen.Wat wel opvalt warm en koud is dat die dan rookt ergens bij uitlaat spruitstuk en behoorlijk stinkt en dat ruik je in de auto wanneer die warm is en stationair loopt.
De oplossing was een net iets loszittende krukas poeli waardoor de nok van de poeli ongeveer 50% was weggeslagen zodat de poeli ten op zichtte van de krukas +/- 4mm kan verschuiven waardoor die van tijd stip inspuiten veranderde. Gelukkig niet verder los dan was de motor naar de haaien!!!!!!!!!!!!!!

Toontje11647

Geplaatst door Toontje11647 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Passat? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

audia4 (0) PRO, 19 jaar geleden

Lekkage langs het filter, brandstof wat op de uitlaat komt en gaat stinken, en lekkage waar de brandstofpomp lucht zuigt........

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Passat of stel zelf een nieuwe vraag.