Volkswagen Passat: SPOED SPOED KRIJG DEUR OP GEEN ENKEL MANIER MEER OPEN.

Bouwjaar: 1997

Krijg mijn rechter voordeur niet meer open. Omdat de binnenbekleding eraf lag kan ik nog bij het slot komen. Van buiten gaat het helemaal niet meer open, en van binnen na het trekken van het kabeltje wat aan de hendel binnen en of buiten is verbonden krijg ik hem ook niet open. Deur iets geduwd zodat mischien het slot alsnog op zijn plaats moet vallen of iets dergelijks. Maar geen baat!!!!

HELP AUB

Geplaatst door

ismail (0)

al 20 jaar lid

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor jouw auto? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen via onderstaand kentekenveld.

Reacties

Baksteen.

Martijn7391 0

19 jaar

nou die baksteen zou ik maar lekker weg late als je nog bij je slot kan kome dan deze open breken en dan hopen dan je de deur uit zn vergrendeling krijg dit zal best wel een betje piele worden ben ik ben ik bang maar moet wel goed kome
su6 er mee

maurice7553 0
badge

19 jaar

Slot eruit gesloopt met een GROTE schroevendraaier. Nu had ik een nieuwe deur erin laten zetten (uit de sloop), en heb er ook een andere slot erin. Als ik de deuren open draai gaan alle deuren open. Je ziet alle pinnetjes naar buiten komen. Maar de rechter deur krijg ik nog steeds niet zonder een beetje de deur naar binnen te dieuwen open. Na het dieuwen hoor je een heel zacht "tik" (nauwelijks te horen). En dan pas kan ik de deur open maken. Zou dit aan de afstelling van de deur liggen, of is het weer iets anders.

ismail 0

19 jaar

deur afstelen en klaar is kees

schnitzel 0

19 jaar

idd zet je slot vanger iets naar buiten dan moet het wel goed zijn su6 er mee

maurice7553 0
badge

19 jaar

Na lang zoeken is het antwoord gevonden, het kabeltje wat je slot aan de deurhendel verbind moest ietsje losser vast gezet worden. Was 5 minuten werk. Volgens de dealer moest er een nieuw slot erin(RAAR)!

ismail 0

19 jaar

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Passat of stel zelf een nieuwe vraag.