Volkswagen GOLF III 2.8 VR6: Stationair toerental

Bouwjaar: 1994

Wie kan mij helpen met een golf die als het koud weer is, bij de eerste start slecht loopt, je hoort ook dat de stappenmotor ook aan het regelen is (toerental galoppert)en daarna stil valt. Als je voor de tweede keer start loopt de motor een hoog toerental +/- 2000 omw/min. De motor loopt wel netjes op alle cillinders.
Bij warm weer (motor koud) heeft de auto geen problemen. De ECU uitgelezen en er zaten fouten in de lambda-sensor. Maar volgens mij hebben die niets met het starten te maken.

Monkey

Geplaatst door Monkey (0) PRO , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

blijegeit (0) PRO, 18 jaar geleden

kan wel, de motor gaat op het signaal van de lambdasensor bij regelen.... maar de oorzaak za niet zo snel de lambdasensor zijn.. je kan hem wel eens reinigen door hem te demonteren en dan schoon te maken met carburateureiniger....

wat ook vaak problemen veroorzaakt is de KV-temperatuursensor. of een luchtlekje ergens...


suc6

Monkey (0) PRO, 18 jaar geleden

De klant is nog niet terug gekomen. Zodra het is opgelost laat ik het jullie weten.
Groetjes Monkey

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.