Volkswagen Passat: stationair trillen alleen bij warme motor.

Bouwjaar: 1997, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.9

hallo allemaal,,

Ik ben hier nieuw en zit met het volgende probleem. Mijn auto trilt hevig in stationaire stand. De motor trilt dan ook hevig. geluid is normaal. Dit is alleen bij stationair en als hij warm is. wanneer hij een tijdje op 90graden bevindt gaat hij langzaam trillen en dit blijft dan ook continue. Toerental staat altijd rustig op iets boven de 900. maar de deur ,stuur dasboard gaan hevig trillen. bijvoorbeeld bij verkeerslichten. tijdens het rijden geenn probleem, behalve dat ik wel merk dat de diesel motor meer geluid maakt dan voorheen tijdens het rijden. koppeling trilt niet gaspedaal trilt ook niet. als de motro koud is loopt hij als een zonnetje. dat trillen begon af en toe als ik stopte bij een verkeerslicht. even op de gaspedaal trappen en hij was weer weg. maar het begint zich steeds vaker voor te doen en het wordt ook heviger.

hopelijk heeft 1 van jullie kennis hiervan. mischien dat iemand mij kan vertellen wat de oorzaken kunnen zijn of dat ik het op 1 of andere manier kan controleren waar het aan ligt. alvast bedankt voor de reacties.

PASSAT97

Geplaatst door PASSAT97 (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Passat? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

P. Kelder (0) PRO, 14 jaar geleden

Het probleem is voor 99% het twee-massavliegwiel....

Gr. paul

ricky (0) PRO, 14 jaar geleden

Of voor 1% een rotte motorsteun.

PASSAT97 (0), 14 jaar geleden

hoi ricky,

Ik ben intussen naar verschillende garages geweest. Ook dealers, maar die zaten allemaal vol. De 1 zei motorsteun en de ander massavliegwiel. nu heb ik op de gok een linker motorsteun vervangen. het is nu bijna niet meer waar te nemen. vandaag heb ik de hele dag lopen rijden. in beginkwam het weer terug en ging langzaam minder trillen. het is nu heel lichtjes. in iederr geval beter. ben benieuwd voor hoe lang

stefan84 (0), 14 jaar geleden

Die 1% kun je vergelijken met de lotto winnen dus..haha

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Passat of stel zelf een nieuwe vraag.