Volkswagen Golf: Stoelen laten opvullen

Bouwjaar: 1997

Met meer dan 220000 km op de teller hebben de stoelen van mijn 110pk TDI hun beste tijd gehad. Wie weet er een bedrijf in de omgeving van Haarlem waar ik mijn stoelen kan laten opvullen?

Alvast bedankt.

Noof

Noof

Geplaatst door Noof (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Hans4037 (0) PRO, 18 jaar geleden


Kleverln 1
2061TA Bloemendaal
Tel: 023-5272046

Rubriek: Autobekleding

Informatie:
Reparatie & restauratie

Hans

oldford (0) PRO, 18 jaar geleden

Of op de sloop kijken voor redelijke stoelen en in zijn geheel vervangen. Ligt aan de prijs wat het voordeligste is.

Noof (0), 18 jaar geleden

Dank je Hans. Ik zal er eens langs rijden. Heb je een naam van het bedrijf?

Ja Old Ford, daar heb ik ook aan gedacht, maar er zitten van die sportstoelen in en ik vrees dat die A. niet zo makkelijk te vinden zijn en B. wel wat zullen kosten.

Ik heb zelfs zitten denken om er Golf IV stoelen in te doen. Die hebben een hogere rugleuning en dat zou wel lekker zijn met mijn 1.87. Weet alleen niet of je die zomaar in een Golf III kan plaatsen.

Hans4037 (0) PRO, 18 jaar geleden

Het bedrijf in Bloemendaal heet van Beem. Op de burgwal zat er ook altijd een die in autobekleding doet Kruiver,maar misschien is die er inmiddels niet meer.

Hans

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.