Volkswagen Passat: stoelvergrendeling

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.9 tdi

Ik heb een probleem met de vergrendeling van de bestuurderstoel. Indien de stoel verschoven moet worden wil hij bijna niet meer in de vergrendeling. Ik heb dit vergeleken met de bijrijdersstoel en zag dat de kabel van de bestuurderstoel die verbonden is met de handel om de stoel vrij te maken veel te slap zit. De handel van de bestuurderstoel heeft ook te veel vrije slag.
Kan ik dit probleem zelf verhelpen?

groeten Jeen

Jeen5242

Geplaatst door Jeen5242 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Passat? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Tiguan (0) PRO, 14 jaar geleden

Je kan even de stoel uitbouwen en op een werk tafel zetten(werkt wat makkelijker) goed controleren of iets niet afgebroken is of los geschoten is of niet krom is getrokken.

Jeen5242 (0), 14 jaar geleden

Ok bedankt voor je reactie. Ga ik even proberen

Jeen5242 (0), 14 jaar geleden

Het probleem is opgelost. Ben even bij de dealer langsgereden. Met het spuiten van vet op de betreffende onderdelen was het probleem opgelost.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Passat of stel zelf een nieuwe vraag.