Volkswagen Caddy: stootbalk caddy

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.4

hey...na veel ellende met de schade-expert ga ik mijn caddy zelf reparen na een aanrijding..nu heb ik de voorkant helemaal gestript,ging gemakkelijk met al die gebroken kunstof onderdelen maar nu komt het probleem heb een nieuwe voorbumper besteld waar de bumper en de radiateur aan vast zit maar bij het monteren moet ik echt de stootbalk demonteren nu vertelde me een garage dat ik dat echt niet zelf moest doen ivm verzetten met chassis ofzoiets maar kan dat nu echt gebeuren dat de auto zich gaat verzetten als ik die ijzeren balk weg haal.....

santino

Geplaatst door santino (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Caddy? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

audia4 (0) PRO, 16 jaar geleden

Als je hem op zijn wielen laat staan krijg je idd problemen.

Beste is hem van de wielen afhalen, ondersteunen op de carrosserie (krikpunten) , motor en bak ook ondersteunen, en dan de balk demonteren. Als er sleufgaten in de balk zitten moet je de afstand vooraf goed bepalen en zorgen dat hij exact gelijk terug komt.

santino (0), 16 jaar geleden

bedankt.... ga er zaterdag aan beginnen als het mis gaat hoor je het wel dan heb ik namelijk weer een ander probleem:)...

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Caddy of stel zelf een nieuwe vraag.