Volkswagen Caddy: caddy sdi motor probleem

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1900 sdi

Hallo experts,

Wij zijn bezig met een ombouw van een transporter die voorzien gaat worden van een caddy 1900 sdi motor. Alles is nu pas en gereed maar zitten nu met het probleem van de sleutel herkenning. Wie weet raad of weet een schema hoe dit te omzeilen is?

Bedankt voor jullie hulp.
Sjef

classicvwsjef

Geplaatst door classicvwsjef (0) PRO , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Caddy? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Audidriver73 (0) PRO, 16 jaar geleden

Sleutelcode zal waarschijnlijk opnieuw ingelezen moeten worden met de vag kast bij de dealer. Maar wat anders, is een SDI uit een caddy niet wat weinig voor een transporter?

Thijs11395 (0) PRO, 16 jaar geleden

Voor een T3 zal het wel gaan. En de T4 is toch in de eerste jaren ook met een 45 kW 1900 diesel geleverd? Maar je zult er wel geduld mee moeten hebben, ja...

Hoffer (0) PRO, 16 jaar geleden

Systeem valt niet te omzeilen,misschien softwarematig.
Maar dan zal je iemand moeten zoeken die daar dieper op in kan gaan.
Als het een T4 is waar ook een startblokkering op zat,kan je bij het motorregelapparaat inloggen en de leerwaarden wissen.
Inlogcode is bij de dealer op te vragen(tip:doe dit via een seat dealer,bij vw krijg je een dagcode waar je niks aan hebt)
En anders zul je de startblokkering en leesring ook over moeten zetten en misschien opnieuw inleren.
De blokkering bestaat uit:motorregelapparaat,module startblokkering,leesring en sleutel.
Stelt weinig voor,ze moeten elkaar alleen even herkennen

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Caddy of stel zelf een nieuwe vraag.