Volkswagen Golf III : Storing bij het remmen

Bouwjaar: 1995, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.8

Beste forumleden,

Sinds een week heb ik een probleem met mijn golf 3. Als ik rem, dan gaan alle lampen heel zachtjes branden. Ook als het contact uit staat. Het vervelende is dat als ik bijvoorbeeld mijn knipperlicht aan heb staan en ik rem, dan houdt mijn knipperlicht op en gaan alle lampen zachtjes branden. Ook gaat het ten koste van mijn remlicht, die maar heel zwakjes brandt als ik rem.

Ik heb al op internet gezocht, maar ik heb weinig gevonden. Zelf denk ik aan slechte massa of een kapot relais. Maar wat betreft de massa....waar moet ik dat zoeken. En als het een relais is, welke is het dan? Of is het misschien toch iets heel anders? Ik hoop dat één van jullie mij kan helpen.

Grt Averell

Averell

Geplaatst door Averell (0) , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Tiguan (0) PRO, 12 jaar geleden

Demonteer de achterlichten en controleer de Achterlicht_Unit en de steker aansluiting.

kaleido 1 (2050) PRO, 12 jaar geleden

Grote kans op massagebrek in 1 van de achterlichten , eventueel extra massa draad leggen als schoon maken niet helpt zoals voorgesteld door Tiguan

Averell (0), 12 jaar geleden

Inderdaad een kapot draad bij mijn linker achterlicht die aarde maakte. De vorige eigenaar heeft de isolatie van de draden afgehaald en het draad is beschadigd. Bedankt voor de snelle reacties! Ik had zelf nooit gekeken.

Tiguan (0) PRO, 12 jaar geleden

[quote=Averell]Inderdaad een kapot draad bij mijn linker achterlicht die aarde maakte. De vorige eigenaar heeft de isolatie van de draden afgehaald en het draad is beschadigd. Bedankt voor de snelle reacties! Ik had zelf nooit gekeken.[/quote]
Bedankt voor feedback Averell

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.