Volkswagen Touran 2011: storing electr

Bouwjaar: 2011, Brandstof: Diesel, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: CAY, Motorinhoud (cc): 1600, Vermogen (kw): 77

beste forumleden.

ik had een tijdje geleden ook al een probleem gemeld, helaas zonder reactie,

het is als volgt.
sinds een paar weken heb ik hele rare storingen, het begon met mijn richtingaanwijzers, deze werken wel maar hebben een eigen leven, dan blijven de lampen gewoon branden, of heel onregelmatig. zowel llinks als recht. ook alarmverlichting is dan hetzelfde.
ook het meldingsscherm flikkerde soms.
op het dashboard kwam er 2 keer een foutmelding te voorschijn, namelijk drive assist button broken.
nu kwam ik erachter (omdat het donkerder word) soms de lampjes op mijn dashboard knipperen (groot licht flikkerde, en vandaag was toevallig een lampje defect maar dit lampje flikkert ook soms).
ik heb de auto al een paar keer van de accu afgehaald en dan is het even weg, maar komt weer terug.

wat is er gedaan:
ik heb inmiddels de trekhaakmudule losgekoppeld, geen oplossing,
de auto is ook al een keer met de laptop storingsvrij gemaakt maar ook kwam het euvel weer terug.
tijdens het uitlezen kwam er en storing naar voren dat er 1 keer een miscommunicatie was tussen de sleutel en de ontvanger.

er is vorig jaar cruise control ingebouwd (middels de laptop, en een nieuw stuurunit. volgens hem kan het niet aan deze stuurunit liggen want deze gaan bijna nooit kapot gaf hij aan.

het hele gedoe is begonnen nadat er een nieuwe spiegel op de auto is geplaatst door een schadeherstelbedrijf de vorige was kapot gereden door een motor (alleen de kap), dus origineel vw ga ik van uit.

wie kan mij helpen

gr richard

richardwb

Geplaatst door richardwb , lid sinds 3 jaar geleden

0 Reacties

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Touran of stel zelf een nieuwe vraag.