Volkswagen Golf III: Storing golfIII

Bouwjaar: 1996, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.0

Hallo,

Ik heb een vervelend probleem met mijn golf, en wel als volgt. De auto slaat regelmatig spontaan af zowel voor het stoplicht, in de file als op de snelweg. Dit gebeurt bij zowel koude als warme motor, je moet dan ongev. tien minuten wachten voor hij weer start. Hij is nu al zes(!!!!) keer terug geweest bij de dealer maar ze kunnen het niet vinden. Er is al van alles vervangen, zoals de hall-sensor, het contactslot ook de startonderbreker is van de brandstofpomp gehaald maar het helpt niets. Het hele verhaal heeft nu zo'n kleine 800 euro gekost en ik ben nog niets verder.
Kent iemand dit probleem? Ik ben heel benieuwd, alle tips zijn welkom. Alvast bedankt!

verhulsdonk

Geplaatst door verhulsdonk (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

audia4 (0) PRO, 16 jaar geleden

brandstofpomprelais zou kunnen, maar je moet eigenlijk even constateren of het b.v. aan de brandstofpomp of zijn voeding ligt.

Meestal doe ik dit als volgt, haal in de kofferbak het luik los, daar kom je de bedrading naar de pomp tegen, die onderbreek ik, sluit de pomp aan op een losse voeding (zo'n starthulpgeval is daar voor uitgevonden) en rijden maar. Valt hij niet meer uit dan ben je een stuk verder.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.