Volkswagen CADDY MAXI 77 KW BESTEL 1,9 TDI: storing kachel display

Bouwjaar: 2009, Brandstof: Diesel, Motorcode: BLS, Motorinhoud (cc): 1900, Vermogen (kw): 77

ik heb een storing in de kacheldisplay, na koude start knippert de verlichting van de drie knoppen van de kachel nog om vervolgens na een kilometer of 2 uit te gaan, en vanaf dat moment gaat de koelvin achter de radiateur volgas draaien, de airco, acherruitverwarming en de binnencirculatie houden er vanaf dat moment ook mee op, en de temperatuur van de cabine is niet meer te regelen en gaat vol open staan, dus rij ik met het raam op een kier met dit weer
soms lukt het om door de knop van de verwarming tussen voorruit en stoel te draaien dat de verlichting nog even aan gaat en dan gaat na 5 seconden de vin weer uit en werken de knoppen!?!
ik heb de printplaat al bekeken maar kan niets vreemds ontdekken op het eerste gezicht, zelf verwacht ik een storing in de massa of voeding. maar dat is lastig te meten.
de vierstanden van de kachel doet het wel , maar deze zal wel een eigen circuit hebben

wat kan dit zijn?

Geplaatst door

kroestob (0)

al 8 jaar lid

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor jouw auto? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen via onderstaand kentekenveld.

Reacties

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Caddy of stel zelf een nieuwe vraag.