Volkswagen Passat: storing uitlezen passat variant

Bouwjaar: 1991

Hoe kan ik de passat variant 2.0 uitlezen? Onder de versnellingspook zit 1 stekkertje met 1 draad. Kan ik hier een interface op aansluiten en vagcom software draaien? Of zit er een stekker aan de regelmodule. In een kluwerboek zag ik dat je de knippercodes evt ook met een simpel ledje kan uitlezen. Wie kan me een beetje op weg helpen en informatie geven op welke manieren dat uitlezen mogelijk is en wat voor soort stekker ik nodig heb om op de auto aan te sluiten.
Mijn dank alvast

ruudb10676

Geplaatst door ruudb10676 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Passat? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

blijegeit (0) PRO, 18 jaar geleden

hij kan ook achter een afdekkapje zitten thv je schakelaars op je dashboard. zrat met wit zullen de stekkers waarschijnlijk zijn..

mvg

leon vw (0), 17 jaar geleden

Hoiiii Ruudb

Heb een passat bj90 2e variant.
Ik heb nu het zelvde probleem , heb ook maar 1 zwarte stekker onder de versnelingspook hoes (+en een -)
de 2e stekker (een witte) is niet aanwezig (om uit te kunnen lezen ).
heb via het web gelezen dat die 2e stekker er pas aanwezig is vanaf half/eind 91. En daar stond bij dat je het op een andere manier nog uit te lezen was (via knippercodes). Verder stond er weinig uitleg bij (ze hadden het over stekker numero 1)en kon er ook niks over vinden.

Dus mijn vraag is nu heb jij nog een andere stekker ergens gevonden waar je kan uitlezen?
Of hoe heb je het nu opgelost ?
Of weet iemand waar stekker numero 1 zig bevind om knippercodes uit te kunnen lezen.

Alle tips van iedereen welkom


Groeten
Leon

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Passat of stel zelf een nieuwe vraag.