Volkswagen Golf 2013: Storingen tijdens rijden

Bouwjaar: 2013, Brandstof: Diesel, Transmissie: Automaat, Motorcode: CLH, Motorinhoud (cc): 1600, Vermogen (kw): 77

Meerdere malen is het mij nu overkomen dat tijdens het rijden het hele dashboard vel oplicht en alle lampen van storingen aangeeft. Vervolgens valt het infotainment, de tellers en climate control uit om na een paar minuten weer aan te gaan. Wanneer de auto ook de melding contactslot defect aangeeft start de auto een kort daarna niet maar later wel weer.

Reininga

Geplaatst door Reininga (0) , lid sinds 2 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

kaleido 1 (980) PRO, 2 jaar geleden

Dynamo probleem , wat is de laadspanning , ?

dutch123 (0), 2 jaar geleden

Alle lampen van het dashboard gaan ook aan als je de sleutel de eerste keer omdraait bij starten. De systemen krijgen een reset. Het lijkt erop dat, omdat je contact slot misschien slecht contact maakt, de systemen even zonder spanning komen te zitten en een reset krijgen.
Ik zou beginnen met het contactslot na te kijken/te vervangen.

Reininga (0), 2 jaar geleden

Dutch123,
Voor deze aanpak is inderdaad gekozen en heeft de storingen tot nu toe opgelost. Ondertussen +-1300km probleemloos gereden na het vervangen van het contactslotblokje.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.