Volkswagen Golf: Stotteren en schokken tijdens 50 km en 80 km rijden

Bouwjaar: 1986

Tijdens het rijden voel je schokken, net alsof de auto niet genoeg benzine krijgt... het stationair draaien doet ie goed maar zodra je gas geeft houd de auto een beetje in of slaat soms af. Maar het starten doet ie goed.
Pas de bougies vervangen maar dat hielp helaas niet.
Dit is pas van de laatste weken, voor de vrieskou "liep ie als een zonnetje".
Met vriendelijke groet,
Marco

Marco7117

Geplaatst door Marco7117 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

meloen7641 (0), 19 jaar geleden

Kan zijn dat je bobine inwendig sluiting maakt (kopersluiting), waardoor de kracht van de vonk afneemt; kijk even welke kleur vonk je bobine afgeeft.... moet oranje zijn en een paar centimeter kunnen overspringen kun je controleren door je bobinekabel vlak bij een massapunt te houden (kijk uit, HOOGSPANNING!!)

Marco7117 (0), 19 jaar geleden

Bedankt voor je reactie Jeroen, heb eerst de kabelset van de bougies vervangen..en wat bleek, de middelste kabelstekker was helemaal verkoold. Ook de verdeelkap vervangen en het binnenwerkje. De motor loopt beter maar het euvel is nog niet verholpen. Wat jij vertelde over de bobine zou dat de oplossing zijn ? Groeten Marco

Marco7117 (0), 19 jaar geleden

Toch ook maar het luchtfilter vervangen....oei die was niet een van de schoonste meer !! Dit zal zeker verschil maken.

Marco7117 (0), 19 jaar geleden

Het is opgelost...op de sloop een andere caborateur gehaald en erin laten plaatsen en loopt weer als een zonnetje....

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.