Volkswagen Golf III: Stotterende motor

Bouwjaar: 1996, Brandstof: Benzine, Motorcode: AGG 2.0 GTI

Mijn motor stottert vanaf 1400 toeren en houd dat, zowel op benzine als gas. met vag-com uitgelezen en geen foutcodes ook niet met een Bosch computer. Alle zittingen en kleppen zijn net vervangen, bougies zijn nieuw (ontstoorde) bougiekabels zijn goed. Lambdasensor vervangen, Bdp sensor werkt. Motor staat ook helmaal optijd. De benzine injectoren werken goed en elke cillinder krijgt ook gas als je dat selecteerd. maar de 4 gaswaarden blijven te hoog rond 1.15. En een schommelende Co waarde. Wie weet wat ik hier nog aan kan doen?

CeesGolf

Geplaatst door CeesGolf (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

darkprojectx (0), 16 jaar geleden

spuit de bougies/bougiekabels nat als de motor loopt, ook de bobine.
doe dit als het schemert, dan kun je zien of er vonken overslaan.

heb je een luchtmassameter? deze wil ook dergelijke problemen opwekken.

al injectorreiniger geprobeerd? Ook kun je de gasklep schoonmaken, deze wordt snel vies en geeft ook dit soort storingen.

mariani (0), 16 jaar geleden

bij mij was het een massa probleem op de lap gaf geen storingen met uitlezen maar loopt nu wel perfect zowel op gas als op benzine

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.