Volkswagen Golf IV: Stroef schakelen Golg IV TDI

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1900

Beste mensen,

mijn Golf schakelt stroef. Als ik hem in zijn vrij zet, dan gaat die niet netjes voor de 3 en de 4 zitten, maar blijft die hangen voor de 1 ofzo.
Moet ik ergens olie bijvullen? Versnellingbak?

Als ja, weet iemand van jullie waar ik die olie moet bijvullen bij mijn Golf IV?
Of wat zou anders het probleem kunnen zijn.

Bij voorbaat dank!

Groeten,
Ami

ami_holland

Geplaatst door ami_holland (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

ricky (0) PRO, 12 jaar geleden

Als je bovenop de bak kijkt (misschien eerst luchtfilterhuis verwijderen) dan zie je de schakelkabels gemonteerd zitten op een alluminium blok/gewicht (laat iemand anders schakelen dan zie je direct wat er beweegt). Aan de zijkant van dat blok zie je een sleuf waar een plastiek blokje in glijd, kan zijn dat deze helemaal droog staat of gebroken is en probeer daar eerst wat vet in te spuiten en dan verder kijken. Je kan ook even langs een vw garage gaan want een beetje monteur kan je zo vertellen wat er aan de hand is.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.