Volkswagen Golf IV: stroom-motoruitval probleem

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.3l v5

hallo allemaal , 2 dagen achter elkaar kwam ik na 40 minuten op de snelweg voor een stoplicht stil te staan . Eerst valt mijn radio uit en daarna de hele auto .Onder het duwen de stoep op merk ik dat ook geen stuurbekrachtiging meer heb . Na 30 minuten komt de wegenwacht en start en rijdt hij weer als normaal. Ik heb het nu 2 dagen achter elkaar gehad en hij staat nu bij de garage. Mijn monteur zegt dat hij denkt aan een defect contactblok en gaat er vrijdag naar kijken. Ik heb dit probleem nog nooit gehad en vind het eigenlijk raar dat zoiets kan gebeuren in een auto, zeer onveilig. Heeft een van jullie dit weleens meegemaakt en hebben jullie misschien andere suggesties voor dit probleem ? Groetjes Gaston..

GentleDino

Geplaatst door GentleDino (0) , lid sinds 11 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

ricky (0) PRO, 11 jaar geleden

Het contactblokje zou kunnen maar het kan ook aan meerdere dingen liggen maar ik zou hem wel eerst even laten uitlezen want misschien staat er een storing in die ermee te maken heeft.

GentleDino (0), 11 jaar geleden

dank je wel voor je reactie Ricky. hij is uitgelezen bij de garage en de nokkenassensor en krukassensor was defect. Deze zijn vervangen en hij rijdt weer perfect . Hij liep altijd ook een beetje onregelmatig en hield soms in , zelfs na een kettingrevisie. Deze klachten zijn ook helemaal weg, de motor is erg stil en zelfs met op- en terugschakelen gaat nu alles gesmeerd. Het is al een oude auto met 220.000 op de teller en ik begrijp dat er bepaalde dingen vervangen moeten worden. Maar deze v5 is een heerlijke auto en ik ga hem oprijden tot zover mogelijk. Nogmaals bedankt voor je reactie , groetjes Gaston..

ricky (0) PRO, 11 jaar geleden

Ok mooi dat hij weer goed rijdt maar toch wel beetje raar dat die 2 sensoren tegelijk stuk zijn en ook het feit dat je radio uitvalt heeft eigenlijk niks te maken met deze 2 sensoren. Ik zou het gewoon even aankijken als ik jou was.

GentleDino (0), 11 jaar geleden

ok bedankt , ik ga het goed in de gaten houden en misschien wat dingen nameten of testen. gr.Gaston..

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.