Volkswagen Golf IV: stroomstoring golf 4

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.9 tdi

ik heb hier een golf 4 staan met een stroomstoring

er zat een xenon kitje ingebouwd en na het aan en uitvallen van de lamp aan de pasagierskant is er een storing onstaan. nu weet ik niet of dit toeval is, maar misschien kan ik hier worden geholpen.

probleem is als volgt

de claxon, richtingaanwijzers, ruitenwissers, koplampen, kachel aanjager, en misschien nog meerdere dingen waar ik nog niet achter ben doen het niet meer

ik ben eens wat gaan meten wat betreft de spanning, nu is er op de accu gewoon spanning.
de 3 30A zekeringen zijn in orde.
onder het dashboard bij de relais meet ik geen spanning, niet op de continu en ook niet via de punten die op het contact reageren.

in de zekeringkast aan de zijkant in het dashboard meet ik helemaal niks geen spanning, toch doet de tellerverlichting en de stadslichten voor en de achterlichten het wel

ik dacht zelf nog aan een relais maar zou zo niet weten welke

wie kan mij helpen?

jeroen-schoonbeek

Geplaatst door jeroen-schoonbeek (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

ricky (0) PRO, 13 jaar geleden

Of massa los ergens in de cabine (linksonder achter kap motorkapontgrendeling) of contactblokje of toch de zekeringkast op de accu of inderdaad een relais maar dan zul je via een schema moeten gaan kijken welke voor wat is.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.